Sister Mavis Testimony imageGenezen van 5 jaar rugpijn

De afgelopen 5 jaar heb ik last gehad van een verschikkelijke rugpijn in mijn onderug, vanwege de langdurig aanhoudende pijn was er besloten een operatie in te plannen. Tijdens de zondagdienst kwam er de vraag vanuit Pastor Alexander of iedereen die last had van rugpijn zou willen gaan staan om zo hun genezing vanuit de heer te mogen ontvangen. Dit was mijn moment, enkele dagen voor de dienst kon ik niet eens uit huis gaan vanwege de ernstige pijn maar ik bleef bidden en de heer vragen om mij te genezen.

Ik gaf gehoor aan de vraag en stond op om mijn genezing te mogen ontvangen, op dat moment werd de pijn veel heftiger en het voelde alsof mijn rug in de brand stond. Ik viel op grond en enkele van onze zusters kwamen naar me toe en bidde tot god voor me. Hierna ben ik gaan zitten waarna het brandende gevoel begon af te nemen. Toen het brandende gevoel weg was was de pijn in mijn rug ook verdwenen. I dank god voor deze genezing, Alle eer aan de Almachtige God!

 

Marvis Vilchez  Rotterdam

 

Back to previous page